Senaste nytt

Händer på Ryggrörelsen

No events

Newsletter

:

Ryggrörelsen startade år 2000 och är den praktik i Sverige som var först ut att arbeta med den unika kiropraktiska metod som kallas Network Care.

Vi på Ryggrörelsen vill erbjuda något utöver det vanliga. Vi erbjuder en mjuk och effektiv metod som skapar möjligheter för mer än vad du kunnat föreställa dig. Vårt arbete är baserat på teorier och tekniker som bygger på Dr Donald Epsteins revolutionerande arbete.

Syftet med vårt arbete är att du snarare än att fokusera på att ”ta bort” ett symtom för att återställa dig till det tillstånd du befann dig i innan symtomet uppstod, lära kroppen strategier för att spontant kunna självreglera spänningar samt omorganisera kroppens resurser för att läka och utvecklas vidare i livet. Dvs, symtomet kan bli din språngbräda in i något bättre.

Vi kallar detta koncept för ”Reorganizational healing”. Det mesta som erbjuds inom hälso-och sjukvården i dag bygger på ”Restorative healing” (återställande läkning), och syftar enbart till att ta bort dina symtom så att du kan fortsätta göra det du alltid har gjort. Tänk om det är just det som är problemet – att det du alltid har gjort inte fungerar längre? Tänk om det du upplever som ett symtom är din kropps sätt att göra dig uppmärksam på att du behöver förändra något för att komma vidare i livet och må bra!

Network Care hjälper dig att skapa effektiva och varaktiga strategier för att göra dessa förändringar.