Vi på Ryggrörelsen

Händer på Ryggrörelsen

No events

Newsletter

:

Om Ryggrörelsen
Loas Ahlborg

Loas Ahlborg Innan jag inledde min kiropraktorgärning arbetade jag som valthornist i Norrköpings Symfoniorkester. Under en ettårig vistelse i USA 1988-89 för att fortbilda mig på mitt instrument, kom jag i personlig kontakt med Network Spinal Analys (NSA). De positiva erfarenheterna ledde till att jag bestämde sig för att utbilda mig till kiropraktor för att kunna dela med mig av mina erfarenheter och introducera NSA i Sverige.

Läs mer...
 
Monica Kringstad

Monica 2Jag heter Monica Kringstad och är bosatt i Huddinge utanför Stockholm tillsammans med man och barn. Att få vara i naturen är väldigt viktig för mig. Det är där, på mina långpromenader med hunden i det närliggande naturreservatet som jag tillbringar mycket av min lediga tid.

 

Jag började som klient på Ryggrörelsen år 2006. Jag blev otroligt inspirerad och fascinerad av vad dessa verktyg som NSA och SRI kunde göra för mig. Jag är sedan april 2007 anställd på Ryggrörelsen, där jag arbetar som SRI instruktör samt i receptionen. Där har jag nu möjligheten att hjälpa andra att få tillgång till sig själva och sitt inre, vilket ligger mig väldigt varmt om hjärtat.
Jag går kontinuerligt på vidareutveckling/utbildning inom SRI/NSA.

Läs mer...